Nincs többé titok ön előtt, mi mindent felderítünk! Nincs több konstrukciós hiba, lehetséges elfúrt csövek, ablakon kidobott fűtési költség, vakon keresgélés a falak és padló rétegei között.

A hőfénykép segítségére lehet hőhidak, szigetelési problémák felderítésére, átnedvesedett, penészedésre hajlamos részek felderítésére, csőrepedés pontos helyének felderítése, padlófűtés csövek beazonosítására. Akkor is hasznos lehet önnek egy ilyen felmérés, ha felújítás előtt áll és a valós hőtechnikai hibákat is korrigálni szeretné. Ingatlan vásárlás esetén a megvásárolandó ingatlan hőtani elemzésére is szüksége lehet felderítve ezzel az ingatlan esetleges szükséges ráfordítási költségeit vagy új építésű ingatlan esetében a Kivitelezés jó minőségének ellenőrzésére.

Ingatlan értékesítés esetén egy ilyen bizonyítvánnyal értékesített ingatlan garancia a vevőnek és az eladónak egyaránt. Megelőzi az utólagos vevői reklamációkból adódó peres eljárásokat, kivitelező cégek részére kiemelten ajánlott szolgáltatásunk. Technikai eszközök: csúcstechnikájú infrakamera, laptop, professzionális kiértékelő szoftver segíti a szakértő munkatársat, aki a felmérést rövid idő alatt szakszerűen elvégzi, majd kiértékeli és elemzi.

A technikai támogatást az ADMATIS Kft. biztosítja Egy átlagos ingatlan dokumentált termográfiás vizsgálata az ingatlan mérete és a felmérés részletessége alapján 20-30.000.- HUF-tól , ám ennél kedvezőbb lehetőségek is rendelkezésre állnak, különösen, ha kisebb házról/lakásról van szó, vagy ha megelégszik a helyszíni elemzéssel, írásos dokumentáció nélkül ( pl: fűtéscsövek felderítése egy tipikusan ilyen eset lehet)