Eu tagországokon belül és kívül főként befektetésre ajánlunk ingatlanokat. 

Nemzetközi értékesítés

Az emberek világszerte mozgásban vannak. Szeretnek, akarnak, kénytelenek arra, hogy eladják - kiadják bérbe ingatlanaikat, és egy másikat keressenek a további életükhöz. Függetlenül attól, hogy az az országhatárain kívül esik, ezt megteheti cégünk segítségével.

A lakó-, vagy akár nem lakóingatlanok vásárlására külföldön az ingatlan helye szerinti országban hatályos törvények és adórendszer az irányadók. Az országok többsége azonban a külföldi, ingatlanokba befektetők előtt nyitott, sőt az ilyen irányú befektetéseket támogatja is. Pár éve az ingatlanvásárláshoz egyes országokban helyi társaságot volt célszerű létesíteni, és ez a társaság vásárolta az ingatlant, pl.  Olaszországban, USA, Indonésia ....  Az EU-ba való belépéssel ezek az akadályok a befektetés szempontjából érdekes országok többségében elhárultak, és ma már lehetséges, hogy külföldön természetes vagy jogi személy cégalapítás nélkül vásároljon.

Egyes országokban azonban érvényes, hogy bizonyos típusú ingatlanoknál és projekteknél a használat feltételeit a helyi szervek szabják meg. Ilyen azonban a teljes piachoz viszonyítva kevés van. Mindenesetre javasoljuk, hogy befektetési szándékát, a hely kiválasztását vitassa meg egy személyes találkozón.

Az ingatlanvásárláshoz kapcsolódnak mellékkiadások is. A vevő az országok többségében ingatlan-átruházási illetéket vagy (új ingatlanok esetében) ÁFA-t fizet. Fizeti továbbá a közjegyzői díjakat és a bejegyzések díjait, esetleg más lokációra jellemző további terheket. 

Képviselői vagyunk nagy nemzetközi, illetve néhány kisebb fejlesztőnek, továbbá helyi ingatlan irodákkal és ügynökökkel együttműködve állítjuk össze ajánlatainkat. Ügyfeleinknek minőségi ingatlanok nagy választékát kínáljuk a legjobb helyeken üdülőövezetekben, vagy a külföldi nagyvárosokban. Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk külföldi ingatlan vásárlásának vagy eladásának közvetítésekor a világ több országában.

A társaság ügyfeleinek teljes körű szolgáltatásokat nyújt, ideértve a jogi tanácsadást külföldi ingatlan vásárlásakor vagy eladásakor.
Szolgáltatásainkat mindig úgy tervezzük, hogy teljes körű szervizt nyújtsunk az ügyfél egyedi követelményeinek megfelelően. A Blue Steel Ingatlanszakértő Iroda együttműködik kiválasztott ingatlanfejlesztőkkel, ingatlanpartnerekkel, ügyvédekkel, közjegyzőkkel, adótanácsadókkal és más szakértőkkel, akik a minőségi szolgáltatások biztosítékai.

A specifikus ügyfeleink, magán- és intézményes befektetők számára biztosítjuk a megfelelő ingatlanbefektetési lehetőségek felkutatását és közvetítését, ideértve a szállodák értékesítését is.

Igényekhez alkalmazkodó csomagajánlatokat nyújtunk az ingatlanok felkutatásától a személyes tolmács és utazási csomagokig. Kérje ajánlatunkat a "kapcsolat" menüpontban.