Rólunk

Bemutatkozás

Jelenleg a Blue Steel Ingatlanszakértő Iroda több munkatárssal és szerteágazó üzleti kapcsolatokkal dolgozik. Rövid és középtávú célunk, hogy cégünk eddig elért piaci részesedését tovább növeljük a régióban.

Továbbá, hogy az ingatlanokhoz kapcsolódó problémákat teljes körűen ki tudjuk cégcsoporton belül szolgálni. Hosszú távú terveink egyike, hogy a közvetítést európai szintre emeljük régiónkban. Illetve, szakmaiságunk terjeszkedését lehetővé téve, akár egy alapjaiban új franchise-hálózatot építsünk ki.

 

Cégtörténet

A Castle Rock Bt. azzal a céllal jött létre 2003 elején, hogy a miskolci piacon ingatlanközvetítéssel foglalkozzon. 2003.04.01. napján meg is nyílt, családi vállalkozásként a Demeter Ingatlanközpont. Cégünk jogutódlással 2008.május 26. napján Kft-vé alakult. Székhelyünk jelenleg 3530 Miskolc, Szemere u. 16. 

A Blue Steel Ingatlanszkértő Iroda a szolgáltatásokat felölelve mára már önálló üzletággá fejlődte ki magát. Teljeskörű hátteret szolgáltatva az ingatlanpiaci tevékenységnek. Vezetőségünk Kanadában szerzett tapasztalatait folyamatosan próbálja Magyarország ingatlanpiacára átültetni. Az ügyfélcentrikus cégfelépítés, a lehetőség szerinti teljes körű szolgáltatás kialakítása, egy magas szintű szakmai színvonal létrehozása volt a legfőbb szempont. Ennek köszönhetően ügyfeleink száma már több ezerre tehető.

 

Szolgáltatásaink

Az értékbecslések mellett, ipari és üzleti ingatlanok, földterületek, ipari csarnokok értékesítésével és bérbeadásával is foglalkozunk. Ezek nagyrészt miskolci, illetve szűk vonzáskörzetében találhatóak. Az ezen a piacon bérlő, vagy vásárló szándékú ügyfelek, megtalálásában segít a piaci ismeretünk, ismertségünk, a partnerekkel való jó kapcsolatrendszer, illetve a Miskolci Önkormányzattal ápolt jó viszonyunk.  A 2008 végén induló gazdasági válság elősegítette a piac letisztulását és a fennmaradó cégek együttműködési hajlandóságát. Jelenleg a piacvezető cégekkel, Bankokkal aláírt együttműködési szerződésekkel rendelkezünk, illetve 3 céggel közös adatbázist használva próbáljuk ügyfeleink igényeit maximálisan kiszolgálni. Az adásvételek jogi lebonyolítását ügyvédünk végzi, magas szintű szakmai felkészültség és rugalmas hozzáállás jellemzi munkáját.

Cégünk 2011 végétől már felkészült a jogszabályban előírt energetikai tanúsítvány elkészítésére. Mérnök kollégánk sok éves szakmai tapasztalata garancia munkájára. Kedvezményekkel jutalmazzuk megbízóinkat, akik már az értékesítés megkezdésekor megcsináltatják otthonuk „zöld-kártyáját”. Ezzel is megkönnyítve és átláthatóbbá téve az értékesítési folyamatot.

Teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani ingatlanok átalakítása, felújítása terén is. Valamint építésben is komplett kivitelezésekre is megvannak partnereink, szinte bármilyen technológiára, legyen az tégla, ytong vagy könnyűszerkezet…Ezen cégek több éves múltra tekintenek vissza, számtalan referenciával rendelkeznek egészen az alap felújítástól a luxus kivitelű családi házakig bezárólag. Belsőépítészeti, lakberendezési munkálatok elvégzését is le tudjuk alvállalkozóinkon keresztül bonyolítani.

Bank-független szolgáltatással segíteni tudjuk ügyfeleink optimális hitelfelvételi igényét, akár magán, akár céges szinten. Pályázati lehetőségek, céges számlák optimalizálása területen nyújtotta segítségünk, megkönnyítheti partnereink életét. Biztosító-független szolgáltatásunk segítségével a legideálisabb vagyon-, élet-, kockázati biztosításokat tudunk ügyfeleink igényeire szabni. Meglévő kötvények bevizsgálását követően jelentős megtakarításokat érhetünk el.

 

Média

Az ingatlanszakma jó hírneve és szakmaisága rendkívül fontos számunkra. Ennek érdekében létrehoztuk Facebook profilunkat, illetve elindítottunk egy szakmai blogot „Egy ingatlanos naplója” címmel. A Napi gazdaság című gazdasági napilap cégünket kéri fel a régió ingatlanpiaci elemzésére, illetve a helyi napilapok, Európa Rádió, Miskolc TV, regionális híradók is rendszerint hozzánk fordulnak.

 

Társadalmi szerepvállalás

Fontosnak tarjuk a társadalmi szerepvállalást is, ezért 2011-től kezdve két területen végzünk karitatív feladatokat. Elindítottunk egy étkeztetési programot, mely minden hónap első vasárnapján ingyenes ételosztást tart a rászorulóknak. Ebben partnerünk az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány. Egy-egy ilyen eseményen 200 tál meleg étel kerül kiosztásra. Ezt a kezdeményezésünket idővel átadtuk egy étterem tulajdonosainak, de szponzorként továbbra is a háttérben maradtunk.

A másik terület a sport világa. A MJJSE (Miskolci Jegesmedve Jégkorong Sportegyesület) támogatói lettünk. A híres Miskolci Jegesmedvék sikereihez reményeink szerint egy kicsit mi is hozzájárultunk, hogy lakást béreltünk két alap emberüknek, illetve a rájátszásban pezsgővel jutalmaztuk a játékosokat.