Rólunk

Bemutatkozás

Jelenleg a Blue Steel Ingatlanszakértő több munkatárssal és szerteágazó üzleti kapcsolatokkal dolgozik. Rövid és középtávú célunk, hogy ügyfeleink elégedettségét növeljük azáltal, hogy még szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a legspeciálisabb igényeket is kielégítve. Ezt a meglévő belföldi kapcsolatok mellett több sikeres külföldi partnerrel lebonyolított üzlettel már el is kezdtük. Kapcsolatrendszerünk főleg olaszországi, USA, indonésiai, angliai és török befektetői réteghez kapcsolódik, de terveinkben több EU- kívüli és tagország is szerepel.

 
 

Cégtörténet

A cégünk azzal a céllal jött létre 2003 elején, hogy a miskolci piacon ingatlanközvetítéssel foglalkozzon. 2015-től szükségszerűvé vált, hogy a lakossági ügyfeleket kiszolgáló Demeter Ingatlanközpont mellett külön üzletágként bevezessük a szakértői, ipari, befektetési és nemzetközi  igényeket kielégítő Blue Steel Ingatlanszakértő irodát. Teljes körű hátteret szolgáltatva az ingatlanpiaci tevékenységnek. Vezetőségünk Kanadában szerzett tapasztalatait folyamatosan próbálja Magyarország ingatlanpiacára átültetni. Az ügyfél centrikus cégfelépítés, a lehetőség szerinti teljes körű szolgáltatás kialakítása, egy magas szintű szakmai színvonal létrehozása volt a legfőbb szempont. Ennek köszönhetően ügyfeleink száma már több ezerre tehető.

 

Szolgáltatásaink

Az értékbecslés és szaktanácsadás mellett, Ipari és üzleti ingatlanok, ipari csarnokok értékesítésével és bérbeadásával foglalkozunk. Ezek nagyrészt miskolci, illetve szűk vonzáskörzetében találhatóak. Az ezen a piacon bérlő, vagy vásárló szándékú ügyfelek, megtalálásában segít a piaci ismeretünk, ismertségünk, a partnerekkel való jó kapcsolatrendszer, illetve a Miskolci Önkormányzattal ápolt jó viszonyunk.  A 2008 végén induló gazdasági válság elősegítette a piac letisztulását és a fennmaradó cégek együttműködési hajlandóságát. Jelenleg a piacvezető cégekkel, Bankokkal aláírt együttműködési szerződésekkel rendelkezünk. Továbbá GDN hálózati tagként országos lefedettséget biztosítunk, közel 1000 ajánlattal tudjuk üzleti ügyfeleinket kiszolgálni. Az adásvételek jogi lebonyolítását ügyvédünk végzi, magas szintű szakmai felkészültség és rugalmas hozzáállás jellemzi munkáját így jogi tanácsadással és 2 nyelvű szerződésekkel segítjük a partnereinket.

Teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani ingatlanok átalakítása, felújítása terén is. Valamint építésben is komplett kivitelezésekre is megvannak partnereink. Ezen cégek több éves múltra tekintenek vissza, számtalan referenciával rendelkeznek egészen az alap felújítástól a luxus kivitelezésig.

Bank-független szolgáltatással segíteni tudjuk ügyfeleink optimális hitelfelvételi igényét, akár magán, akár céges szinten. Pályázati lehetőségek, céges számlák optimalizálása területen nyújtotta segítségünk, megkönnyítheti partnereink életét. 

 
 

Média

A Napi gazdaság című gazdasági napilap cégünket kéri fel a régió ingatlanpiaci elemzésére, illetve a helyi napilapok, Európa Rádió, TV2, Miskolc TV, regionális híradók is rendszerint hozzánk fordulnak.